Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden säger allt.

Dina förlamade läppar.

Dina tunga andetag.

Du behöver inget säga.

För jag vet att du är svag.

Du behöver inget säga.

För jag vet vad du tänker.

Vi är änglar, vi är systrar.

Vi kan läsa varandras tankar.

Ditt leénde ger mig kärlek.

Och din tår, visar mig svaghet.

Även om du inte säger något.

Så vill jag att du ska veta,

Att jag känner mig älskad.
Mer än någonsin.

Och att du är älskad.
Så fruktansvärt älskad.

Även om ditt hjärta slutar slå.

Så kommer alltid mitt hjärta att slå för dig.

/ Du är den finaste jag vet. Och jag älskar dig mer än någonsin.

Dina ord behöver inte uttalas.
För tystnaden säger redan allt <3




Fri vers av Linda^^
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-24 20:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Oroligt fint...
smärtsamt vacker!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^