Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting


Hjälp mig


Jag vill skrika,
men vågar knappt
andas




Fri vers av Mortalis
Läst 789 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-25 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra beskrivning.
2008-02-26

  Oskar...
gnnh..
Så illa intensivt.. grovt.. .. bra..
De här få orden stämmer
så är det bara
2007-09-03

  nova lee
dessa få orden etsar sig fast i mig
och det påminner mig om förr
fruktansvärt klockrent.

tack för din kommentar!
2007-02-24

    L.I.E
BRA !
*skriiiker*
2006-12-29

  verkligen
ja
ett diskret fyrverkeri
med bild och allt så känns den
och jag har alltid varit svag för korta och innehållsrika dikter som denna
2006-11-28

  Vitsippa
Åh, shit va bra :O
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis