Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag behövde var en vän...


Allt jag behövde var en vän...

Jag var ensam.
Jag var sårad.
Jag var ledsen.

Allt jag behövde var en vän...

Jag var sjuk.
Jag hade ont.
Jag ville dö.

Allt jag behövde var en vän...

Jag längtade.
Jag väntade.
Jag grät.

Allt jag behövde var en vän...

Jag ville inte längre.
Jag ville bort.
Jag gav upp.

Allt jag behövde var en vän...
Allt jag behövde var att få vara en vän...

Jag trodde vi var vänner.




Fri vers av Freeman
Läst 584 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-25 04:34



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fin i sin nakenhet, i sin sanning.
2010-11-17

  friheten
Längtan efter att behöva och var behövd.
2008-07-07

  StompJossan
mycket fint skrivet, upprepningarna passa ralldeles utmärkt här!

keep on ^^
2007-02-09

    sunnanvind
Om gamla vänner sviker
är de inte värda dig!
Du kommer att få nya,
var så säker!!!
2007-02-02

    Elie
Det gör ont i mig att läsa det här. det gör ont i mig att förstå hur dåligt du har mått och hur dina vänner måste ha svikit dig. men du, fortsätt tro att du och jag är vänner i alla fall, för det är vi och det ska vi alltid vara.
ge aldrig mera upp vännen min!

det är så vackert och starkt skrivet att tårarna trycker i ögonvrån.
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman