Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att veta att allt bara är fantasier och att försöka riva sönder kulisserna ta sönder illusionerna bara för att det gör så ont när verkligheten återvänder


visst gör det ont när drömmar leker med ens känslor

Du sa;
jag vågar nu, jag vill ha dej nu

Jag sa;

kom?


och
vi sprang hand i hand
flydde från bussar som bara skulle tagit oss
oändligheter och milslånga tomrum
ifrån varandra

Vi sa;
denna gången lovar vi att gå vilse i varandra för alltid

det finns ingen väg ut från våra ihoptrasslade kroppar
den sista bussen har ett tomt säte inatt

du valde att fylla
mitt tomrum istället


Jag viskade;
är du verkligen här?
tänkte är det här en dröm så dör jag
(det vore inte första gången)

nyper mej i armen
letar skarvar för att kunna riva sönder
drömmen
letar efter en reva
där verkligheten kan sippra in

men du ser så solid ut
petar på dej
nuddar din näsa med min och du andas på mej
och i mina lungor kittlas det för första gången

sedan jag vet inte när


sluter ögonen
tappar bort mej i din famn
sluter ögonen
och hoppas
att du är där
när jag vaknar igen



dina andetag fastnade i min hals
när jag vaknade nästa morgon
och fann mej själv
ihopkrupen i en skuggas famn

visst gör det ont
när drömmar leker med ens känslor





Fri vers av Trubbel
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:27



Bookmark and Share


  eatinginside
Titeln är mycket, mycket bra och det är lätt att minnas alla gånger det har hänt.
2006-12-27

    rainbow
oh.. och jag hoppades att du inte skulle vakna med en skugga, men nej... visst är det så med drömmar, och visst gör de ont, men ändå så måste man våga hoppas att de ska bli sanna någon gång till slut.

"letar efter en reva
där verkligheten kan sippra in"

där.. så perfekt beskrivet, just den känslan. man vet att det är för bra för att vara sant, men ändå så hoppas man, ifrågasätter lite lagom, tillräckligt för att möjligheten att det ska vara på riktigt finns kvar som ett varmt täcke. och nu bara babblar jag på, som vanligt du vet.. :) jag gillade den här! god jul på dig!
2006-12-22

  ordterroristen
usch vad sorgligt. Du skildrar det starkt, det är hemskt att drabbas av drömmar man tror är verkliga och när man vaknar vet man inte om det man drömde om gårdagen stämmer eller inte :S, usch vad ont det där gör att höra om.
"Jag viskade;
är du verkligen här?
tänkte är det här en dröm så dör jag
(det vore inte första gången)"
toppbetyg, kärlek, tack!
2006-12-18

  Vitsippa
ja fy det gör så ont >__<
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel