Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUCK THIS

 

Fuck this, jag orkar verkligen inte bry mig längre. Jag kommer uppenbarligen aldrig få sitta på en kall klippa, titta upp på rosa natthimmel, fråga han bredvid var stjärnorna tagit vägen och få en sagans förklaring.

 

Jag kommer uppenbarligen aldrig få söndagshänga på ett café, med en mocha och stillsamt skämta om alla fån som går förbi, med han bredvid. Fixa middag för två, diska, lyssnandes på "Utan dina andetag".

 

Eller axa runt på julmarknaden i Gamla stan och totalsåga alla sjukt onödiga och ovärda prylar, dela en påse sockerrostade mandlar.

 

Jag kommer uppenbarligen aldrig få hålla hans hand när det behövs, sitta bredvid, svara när han ringer fem i två på natten för att berätta något, bara för mig.

 

Fuck this, det är nog lättare att bara acceptera att han inte finns, han kommer aldrig korsa mina trasiga vägar, jag kommer aldrig att vandra över hans broar. Fuck this. 




Övriga genrer av ellabella
Läst 749 gånger
Publicerad 2006-11-26 06:16



Bookmark and Share


  Mackan
Klart du kommer att träffa honom
have faith
2006-12-02

  H. Karla
Även om den stora lösningen inte var någon änglakör, så känns det genast mycket bättre. Jag menar deppigt, fast bättre (det finns trots allt något där som svar på frågan). Skål för den bittervackra ensamheten.
2006-11-26

  Micael Axelsson
En bitterhets-sannings känsla, som vi alla
ställer oss, och kan känna igen oss i.

En tung bitter sanning...
verkligen välförmedlad på ett sätt som är
lätt att suga i sig... *känner ensamheten*
2006-11-26

  H. Karla
Det är nog lättare att bara...??? Skulle gärna sett en fortsättnig för inte fan vet jag hur man ska hantera den stora ensligheten.
2006-11-26

  navigo
En klart äkta text. Gillar.
Det är lätt att be världen dra åt helvete, been there done that. Men världen kommer obönhörligt att fråga dig vad du gjorde åt saken.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

ellabella