Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg två fjärilar snurra kring varandra i en vild dans i skogen häromdagen och det blev en kärleksdikt av det


Som två fjärilar...

Som två fjärilar
dansar vi ihop
Tätt intill varandra
snurrar vi runt
träden och enarna
Genom solglimtar
blixtrar vi till
i rött och gult och blått
In bland skuggorna ibland
där vi inte syns
Där kysser jag dej
i dansens virvlar
Där kysser du mej
och vi slår oss ner
på den blomman
som heter Kärlek
Den som alltid
står lite avsides
och slår ut sina kronblad
först när två som passar ihop
stannar till

Och just nu i dag
är det du och jag.




Fri vers av Dionysius
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-11-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius