Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins medicin

Att skriva är
ett sätt att tänka

sa min lärare

Det är så mycket mer...

Att skriva är
ett sätt att börja leva









Fri vers av Tosan VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 23:43



Bookmark and Share


  Albert
ja så är det verkligen! lite riskabelt är det, faktiskt
2007-03-25

    eva m h
Poeten har talat!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP