Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till livet kväver er

Jag skrattar
Men inte åt er
För mitt leende har blivit klassat som en drog
Jag dricker, ler och hittar resterna av era liv i botten av denna stad

Jag drogar er
för jag älskar där folk hatar
Och ni hatar att jag älskar
För att mitt hat bottnar i att ni aldrig vågat älska

Jag använder starka ord och starka preparat
där svaga människor använder mjuka blickar
för jag har aldrig varit den jag är idag
och jag kommer aldrig bli den jag vill vara





Fri vers av crow_boppe
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-11-27 15:07



Bookmark and Share


  Cyanid
Du vet att du har det, vännen.
Och om du inte du är den du vill vara
så är du fortfarande någon som många vill vara.
Skulle nog vara skönt att byta perspektiv med dig
någon gång, eller alla gånger.

Hursomhelst, fantastiskt som vanligt,
och skönt att du kommit ur din kreativa svacka
eller jag hoppas du har det i alla fall.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe