Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker

Jag försöker att
Inte lyssna på den
musiken
som du skikade
till mig

(Jag försöker att lämna mig själv)

Musiken väcker
För många
minnen
Av dig

(Jag försöker att glömma allt)




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-11-27 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie