Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kommer aldrig bli nu (igen)

Jag vill backa tiden
Jag vill att det skall
Vara Vi
Och inte
Jag
Och
Du

Men jag börjar nog
Inse att



Kommer aldrig bli

Nu

(igen)




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-27 15:17



Bookmark and Share


  Karin I
vackert och dystert på samma gång. tack!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie