Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlighet döljer dig bäst.

Kan du dölja dina känslor med transparanta färger?
Skydda dig från världen med såpbubbleskal.
Så att blunda är allt du kan göra för att inte synas.
Glömma bort att andas för att att sjunka djupare.
Du kan kalla dina tomma tårar sorg.
Det var väl inte ditt fel att det blev så här.
Du hade väl inget att göra med det där.




Fri vers av Qillin
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qillin