Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon form av utkast. Egentligen är jag inte alls så nöjd..men jag kanske har material till något som går att utvecklas?


Livsstil

Ni vet, jag har ett namn
Jag är kött och ben och blod och
luft
Jag är tankar och samvete och
verkligeningentingalls
Och kan ni inte uttala det
Man väljer inte liv
Man väljer minnen, vänner och kanske
utseende
Jag är inte så ifrånstötande
Och hellre kallar mig \"hon\" eller \"henne\"
Glömmer ni allt humant beteende, är ni förblindade av all utseendefixering och alla bussförare, stress, scheman, ormbett, knapprande, soluppgångar och pasta
Kan ni lika gärna låta det vara
Dina klibbiga
äckliga
fingrar mot fönsterrutan, eller varför inte ett kränkande långficker och ditt saliv efter mina fotspår eller grus som hagelskott mot min nacke
Kalla mig \"det\"




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-27 21:11



Bookmark and Share


  andreawolf
jag tycker att detta är riktigt bra.
du återupplivar ämnet!

PUSS
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty