Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturne no 2



Subkontraklustrer vävs samman i tjocka linjer

sjuder ut tidlöst med grumlig framtid

här och nu


en vacklande dissonant intimitet
omsluten av mörker

glödgande bris


mina sinnens plåster




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 712 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-28 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson