Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

Vad finns i mitt hjärta?
Vart bär min längtan?

Jag söker
trevar
famlar

misslyckas
lyckas

blottar mig
blir sårad

blottar mig
blir sedd

någonstans anar jag kompassens riktning

Hur länge måste jag vänta tills jag ser klart?

eller

är det det som är själva meningen

sökandet
trevandet
famlandet

?




Fri vers av Tosan VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-11-28 13:54



Bookmark and Share


  Marreb
Jo, du har rätt i det du sa...
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP