Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teknikens under


Jag har hela världen i min källare

Jag har hela världen
i min källare
jag har väntat ganska länge
för att de ska bli så
med några knapptryck
ser jag himlar o galaxer
hjältar o skurkar
o bitterljuv kärlek
med en musik som omger mig

en dag

ska jag uppleva allt det där

utan teknik




Fri vers av Highend
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-11-29 01:36



Bookmark and Share


  Davidoff
Ja så e det med teknikens under, det finns överallt
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend