Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundom

även när så uppleves

voro icke allt av ondo

stundom, frändskap behöves

ock det finnes en famn

som stilla viskar ditt namn

  




Fri vers av ellabella
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-11-29 15:42



Bookmark and Share


  Alrik Williams
låter som vore det en inskription på en runsten.
\"Stundom\" är ett fint ord, lite hisnande på nåt sätt...
2007-03-20

  Conan Jonasson
fin.. på något sätt mättad
och avrundad :)
2006-11-29

  H. Karla
Du har ett rikt ordförråd. Du kastar dig mellan slang och högtflygane gammaldags ord. Hanna like. Här har vi dessutom ett snyggt rim som rundar av härligheten. Detta låter som riktig finkulturpoesi:) Hade jag inte väntat mig från dig.
2006-11-29

  Micael Axelsson
en saknad.. efter någon
som gör att det känns litet lättare.
Den där lilla famnen, som gör det
litet varmare, de där blå dagarna...
2006-11-29

    ej medlem längre
Vackert, wishful thinkings
2006-11-29

  Mangal VIP
Vackert byggd och brygd. En dröm att önska. Kanon!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ellabella