Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräpmetafor

Platta människor och jag fattar inte vad dom vill mig
vad dom säger mig och vad dom gör mig
Akta er för min hand, den kanske förstör era frisyrer
(det gör inte ett skit, era jävla karikatyrer)
Jag kan få det säga pang! utan att röra en muskel
Och ni trodde det var ett skämt, att jag inte var så kall
(det döljer alla missförstånd och fall)
Ni är snygga som ni är, dra på er en jacka så går vi genom stan, ta med en kamera, ni vet hur jag är
Låtsas vara gud, det spelar ingen roll
Kör en kniv genom kroppen


när glädjen är på noll




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-29 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty