Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpölsbarn

Hade min plånbok varit lika tät
Som dimman var idag
Vore vi nog lyckliga, på ett café någonstans i stan
Och jag känner inte längre
Mina frusna, frusna tår
De säger att jag är ett vattenpölsbarn




Fri vers av Piri Piri
Läst 899 gånger
Publicerad 2004-12-22 16:38



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag måste bara skriva till dig igen. jag har din dikt i huvudet och den får mig att vilja börja gråta. jag tänker på min mamma när hon var liten. slitna kläder och skitigt hår. kanske därför jag känner igen mig så mycket.
2005-10-03

    ej medlem längre
Det vardagliga blandat med grubblerier, jag blir alldeles lycklig!
2005-06-02

  Tove Meyer VIP
åh, 50-tal och barfotabarn kommer upp i mitt huvud. vackert.
2005-04-29

  Sofie Gustavsson
Oh, den här gillar jag skarpt! Känner igen mig i den, och jag tycker den förmedlar. bra!
2004-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri