Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man läsaer den här texten kan man nästan tro att jag är en ensamvarg, men jag har bott ihop i mångåriga förhållanden och trivts med det, kanske är det andrummet man måste ha.....


I min ensamhet hade jag vänner överallt

I min ensamhet hade jag vänner överallt

nästan varje dag träffar jag människor som jag tycker om o pratar med
oftast sitter jag ensam hemma på kvällen
först var det ganska jobbigt
nu kan jag känna
att jag hinner ikapp mig sj-älv
när jag är ensam

gaanska otäckt i början är det
när man är tvungen att vara med sig själv utan filter
men sen blir det ett behov
som man inte vill vara utan
mer än en kort tid

som om man måste renas
efter kontakten med människor




Fri vers av Highend
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-29 22:41



Bookmark and Share


    eva m h
To come back to the essens of yourself!
Ett uttryck som bara kom till mig när jag läste slutstrofen av din dikt!
Jag känner igen mig!
2006-11-29

    eva m h
Come back to the essens of yourself!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend