Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de fina orden

ord ord ord

nånstans vet
jag
att den riktiga utmaningen börjar
där orden
tar slut




Fri vers av Highend
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-11-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend