Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner man inte igen sig själv...


Vem var hon?

 

Vem var hon

jag såg dig med

igår

 

som verkade

behandla dig så illa

 

som bara tänkte

på sig själv

och inte

på dina behov

 

Hur kan du vilja ha henne?

 

Hon såg ut att bli sur

för minsta lilla

och talade om för dig

gång på gång

vad hon behöver

 

Mår hon inte riktigt bra?

 

Jag tycker synd om henne

och dig

men mest blir jag arg

för att hon inte ger dig

det du är värd

och du bara sväljer

 

Så vem var hon?

 

 

 

 

 

...det var ju jag...

Förlåt...




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 904 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-30 08:24



Bookmark and Share


  Albert
vilket utanförseende! du kommer att klara det här... du lär dig... att leva
skriva kan du redan
formulera dig också
så nu gäller det bara att lära sig leva också
2006-12-27

  Rozhan
En ganska stark text om hur man ibland kan uppfatta sig själv gentemot en älskvärd person!
Gillar hur du reflekterar dig själv - stiger ur din själ & betraktar den... Genuint & tänkvärt!
Du är helt enkelt i en annan division... super!
2006-12-17

  TiVa
mm.. jag vet hur det är.. Du finns där, han ser dig... *kramen* vännen
2006-11-30

  Nina V A
Åh överrumplande slut men bra, och därmed blir det tyngd i texten!!
2006-11-30

    eva m h
Självinsikt!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala