Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molncafé

 

 

Moln som cigarrettrök

skymmer solnedgången

Vind som frisk andedräkt

öppnar himlens portar

 

 

Bjuder  en

 droppe

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-12-01 11:35



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Underbara ord som skapar en bild, känsla och total närvaro!
2006-12-06

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Jag svävar som på moln genom din dikt, Underbart!
2006-12-03

  småbusig
kan nästan se hur du ler när du blickar upp mot regndropparna som faller mot din kind...
2006-12-03

    Rimsmeden
Vackra rader väcker alltid ångesten i mig, varför skrev jag inte dessa..?
Mvh
2006-12-02

  aftermath
en text som svävar på mål och moln.
väcker min vilande tanke idag!
2006-12-02

  Micael Axelsson
Drömmer mig bort, bort till höga berg,
där jag sitter och tittar, med dina ord
ekandes i mitt huvud... regnet känns
då magiskt.
2006-12-02

    matilda, den fina
åh vad poetiskt , haha
bra val av ord,
2006-12-01

    Claes
Känns som ett inlägg i miljödebatten eller en sluta röka kampanj. Väcker intresse!
2006-12-01

    Lena Nilsson
ett regn som man blir glad av, kul!
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter