Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För hennes skull



Hon har gjort sig fin för din skull
i timmar framför spegeln
så le när hon kommer
för hon är där för din skull
hennes knän skaka
för din skull
När hon talar med dig vill hon så gärna
visa sig intressant och viktigt

för din skull

Le mot henne
Låtsas att du bryr dig
för snart kan du gå därifrån
och hon behöver
aldrig
få veta
att du
aldrig
brydde dig




Fri vers av magda
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-11-30 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda