Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen med musik?

Jag åker förbi mina minnen.
Med musik på högsta volym.
Jag vill spränga min hörsel.
Som du sprängde mitt hjärta.
Allt är tungt nu.
Lämna mig inte, okej?
Jag vara hoss dig.
Kan du se mig?
Som jag ser dig?
Om... Om... Om...




Övriga genrer av Ylwa Moon
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-11-30 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET