Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent för sånt

Du var som en skör nyponros i maj

eller som ett knullmonster i november.

Vem behöver romantik?
Du ligger ju redan naken här bredvid.




Övriga genrer av Gnister
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:52



Bookmark and Share


    Camillaa
välvalda ord ser jag !
/ C
2006-11-30

    n.
och du horar runt som vanligt, ja
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gnister