Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dumt

Hoppla hoppla!
Min gamle pålle!

Hoppla hoppla!
Min galne stolle!

Hoppla hoppla!
Min sanne vän!

Hoppla hoppla!

Min lille påle.




Övriga genrer av Gnister
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:07



Bookmark and Share


    Camillaa
haha, jag vet inte varför jag började skratta,
"bara dumt" kanske det var, :)
/ C
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gnister