Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tog bara slut.


Ickelycka

En vindil blåste bort det
En kall vind blåste bort ditt namn

Och jag

som för länge sen borde gjort det
tog en båt till en annan hamn.




Fri vers av Dionysius
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius