Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resultat av att sova på dagen


Torsdagsnatt

Jag bygger en playlist.
Av det som gör mig lycklig.

Nyvaken.
Inför allt.
Med bara ben och långa ögonfransar.

Rullar vidare, ramlar vidare, dansar vidare, sjuger vidare.
Levande.

Sammansatta.
Som en mur mot allt ont.

Med soundtracket på högsta volym.

Soundtracket till våra liv.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-12-01 00:10



Bookmark and Share


    pladask
den här dikten grep tag i mig. jag mindes något, en känsla, för flera år sedan.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey