Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt kamrater!

sitter här och skriver
i förkvällens otanksamma framklokhet

...plötsligt
någon tycker till

man rycker
och skriver mer

... plötsligt
blir det kväll på riktigt




Fri vers (Prosapoesi) av Gnister
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-12-01 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister