Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal låttext. Olycklig kärlek.


Absolut

Du är mitt nikotin
min berusning
Du är mitt gift
samtidigt min förtjusning

Du är min abstinens
mitt beroende
jag är ateist
men har blivit troende

Jag tror att du kommer att bli min död nån gång
Jag vet, det är hårda ord
Men jag känner att du kommer driva mig
under jord

Men du berikar mitt liv
ger mig guld
Till dig är jag skyldig
en stor skuld

Du är en stor del
av det lilla jag har
Jag försöker att ge
Men det känns som om jag tar

Av alla rikedomar
Har jag en
Hur rik jag än är
Kan jag aldrig ge dig igen

Jag tror att du kommer att bli min död nån gång
Jag vet, det är hårda ord
Men jag känner att du kommer driva mig
under jord

Utan att du vet
Utan att du vet




Fri vers av aberatio
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-12-01 01:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Skulle vilja höra denna låt!
2007-09-02

  ordterroristen
underbart; flytande, förmedlande och kärleksfullt!

Tills vidare, gvd!
/osse.
2007-02-14

  Magica VIP
Vacker men sorglig dikt... Det är effektivt när du återkommer med tidigare mening igen, bra!
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio