Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter haiku # 2


Vinter lägger sig

Som tjock täcke av vitt dun

Jorden somnar in




Bunden vers (Haiku) av Tuva Lisa**
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-12-01 21:38



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Vad mysigt... vill också sova så.
Kan allt se och känna hur jorden
ligger där och snusar, till våren
väcker henne igen...
2006-12-02

    Suzylu*
Oh fin Haiku om vinter2 Tuvs :D
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**