Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en reflektion efter läsning av D.C bok Att välja glädje


Reflektion (Deepak Chopra)

tidens ljud hmmr utanför
ett snabbt passerande svart landskap

vi vilar i tyngdlöst tillstånd
knutna till samma boj i universum
inte ligger du och driver okontrollerat
det går många linor mellan

allt för säkerhetens skull
tystanden är evig
tankarna är fria men aldrig allena

de arbetar allt mot en punkt
din punkt
en tanke om allt

svart är natten
ensam är du aldrig

kollektiv livräddning pågår ständigt




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-02 15:32



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
De sista tre raderna behövde jag idag. Tack.
En vackert skapad dikt.
2007-03-12

  Jack E. Gladh VIP
Du är fantastisk på att fånga in det väsentliga.
Är det det här som förenar oss alla till en tro på att det ändå är en mening med vår existens?
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson