Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration från Clarissa Pinkola Estes bok Kvinnor som slår följe med vargarna rekomenderas varmt


Vildkvinnor

vildkvinnor springandes och tjutandes i de djupa skogarna

tillåter sig att känna sin styrka med den fullaste kraft

de skapar frizoner för oss alla om vi tillåter oss att kliva in och släppa loss

fyllas av ljudens styrkor
ropa ut vårt innersta historia och forma den med våra läppar

frigjorda och fantastiska varelser som vi är
alla är vi vildkvinnor

förklädda till civiliserade kreatur




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-12-02 15:41



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Oj, här var det kraftfullt! En vacker hyllning till den fria kvinnliga styrkan. Mycket bra!
2007-01-10

  Måna N. Berger
Det är en av mina älsklingsböcker! Sedan många år tillbaka! Yla mot vinden och stjärnorna vargsyster! Aaooouuuuu...
2007-01-08

  Mikael Lövkvist
Så sant. Härligt. Jag ylar med dig! Aauuuuuuooooooo!
2006-12-07

  Gawain VIP
Verkligt lysande, primalvackert! Urskönt :)
2006-12-03

  lodjuret/seglare VIP
* * * * :)
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson