Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dalsland


I Väntan På Regn

jag väntar på regn
ett tungt renande skyfall
Det blåser och klumpar av moln är vilt spridda

Jag vill att de ska samla sig här ovanför mig i min stuga med svart plåttak
jag vill bli fuktad av himelsvatten
titta på hur dropparna slår mot stengången
stänka ner rutorna
sugas upp av gräset och städa rent allt och alla från små atomer av smuts
Ett renande skyfall är vad jag behöver
ett renande himelsbad




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-12-02 15:49



Bookmark and Share


  Mackan
Vacker dikt
skulle behöva ett vitt regn som som sköljer bort alla
mina misstag och all smärtsam tid
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson