Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda barnet

Lilla barn du är så rädd
Du har stelnat av skräck
Inte ett ord kommer över dina läppar
Inget i dig reagerar
Känslorna har frusit till is

När kommer solen och värmen
När kommer livet att återvända

Till det lilla barnet i mig




Fri vers av eva m h
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-12-02 23:22



Bookmark and Share


    Manuela
Det kommer ska du se!annars så kommer jag med en hårtork och fönar dig så att isen smälter!
Kramar:Manuela
2006-12-06

    Lindizz
bra skrivet. Sorgligt och djupt.
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h