Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orädd



en levande själ flög
genom min sfär

jag tror jag såg
en bild av dig

du gav mig en himmel
bara sådär

orädd som bara du är






Fri vers av Elin Sundström
Läst 714 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-20 11:17



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar rimmen och alla de känslor du får fram med så få ord !
2007-05-01

  figurett
Bra! Sammanfattande ord är, frimodig, ängel!
2006-12-30

    zerah
Utmarkt gillar den valdigt mkt. :)
2006-12-30

    Silverbjer
Som att jag känner den där själen, berörande!
2006-12-21

    Smurfer
'du gav mig en himmel
bara sådär'
Underbar text Elin! Vackert komponerad dikt!
2006-12-20

  ordterroristen
konsten att se klart, att inte bara utan att vara närvarande. Det är en dygd. Att känna all oro och tid falla bort och bara stå kvar, stå på marken men nå högre än högsta mur. Kärleken har samma effekt, fast med hjärtskutt -tack tack, detta behövs minnas.
2006-12-20

    Lindizz
underbar dikt ..
2006-12-20

  Bivita
"du gav mig en himmel
bara sådär

orädd som bara du är"

Underbart :)
2006-12-20

    Sony
Åh den här tycker jag om. Ska jag spara som favorit=)
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström