Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön

Hon kallar mig estetjävel.
Hon kallar mig låg.
Hon kallar mig liten och så fel.
Hon kallar mig svår.

När hon kallar mig benämningen,
haha och då;
hon kallar mig vad hon anser
vara obetydlig
och konstig som få.

Men vad hon kallar mig egentligen....
kan hon inte förstå.


Ja, jag vet bitch.

Jag är så jävla vacker!




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 03:13



Bookmark and Share


    sleepwalking
sjukt bra!
applåd
2007-08-25

  Johan Nilsson
sann estet! :P
2007-05-06

  Mangal VIP
Härlig slutkläm! Stolt och fint!
2007-04-12

  Rozhan
Jävligt bra avslut! Det krävs mod & styrka att kossa den enögda kritiserarens ord! Stark & slående text som får en att tänka till! Älskar avslutet =)
2006-12-09

  Söder
Bra, ta ingen skit...
2006-12-03

  Lasseman VIP
Ja det är rätt bara på henne, och va stollt och stä på dig, hon är bara avundsjuk. det hon kallar dig e hon själv...=)
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina