Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte kan vara dig nära

När jag sluter mina ögon för dagen är du den som jag tänker på.


Låt mig då få drömma om dig, när jag inte kan vara dig nära.


Låt mig få känna dina läppar om så bara på avstånd.


Låt mina tankar leka, och smeka dig varm.


Låt mina första tankar vara hos dig när jag vaknar.




Fri vers av £rik K
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£rik K