Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när ni får mig vid liv som jag får en känsla av att dö

Det är när ni får mig vid liv som
jag får en känsla av att dö

Ni som någonsin fått mig göra helt konstiga saker
(som får mig gå ut på gatan och skrika
som får mig ligga gapskrattandes på marken
som får mig gå in i en affär och riva ner nästan allt på hyllorna för att sen kanske, bara kanske, plocka upp allt igen
ni som får mig ropa efter främlingar
ni som får mig äta alla smakprover i en affär
eller ni som får mig sjunga hur fult det än låter
)
, ni ger mig luft i lungorna
När vi är så jobbiga för omgivningen man bara kan bli
när alla vill där ifrån (ja, när vi är precis så krävande)
Ja, när vi blir för mycket, och de andra bara nästan förstår hur kul vi har det egentligen
När ni får mig må så bra att jag vill skrika tills jag tappar andan
När ni får mig släppa greppet om allt

Varje steg utan er gör ont,
ni gör så jag andas
och samtidigt lider, när ni låter mig veta att
det enda jag har är er

Ni som ger mig känslan av att vara hög
när det är er jag blir hög av
När ni ger mig glädjekickar så jag tillslut
nästan
mår illa
Ja, när jag överdoserar er, när det blir för mycket av
det underbart jävla goda

Det är de bästa vännerna
som påminner en om hur ensam man är




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-12-03 18:06



Bookmark and Share


    Cornelia Viik
Detta känner jag igen mig i ;) Fast jag blir inte så tokig, mer glad. Bra skrivet!
2007-02-02

  *Camilla*
Underbart, det är det enda jag kan säga om denna
underbara människor berättar hur ensam man egentligen är
så sant så sant
allt fångat i en text
bra!
2006-12-10

    hymerito
du har fångat hela min värld, jätte bra! :)
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty