Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då allting går långsamt men tiden går snabbt.


Min Dagbok

Jag läser min dagbok


bekymmer och beklagande, bekymmer och beklagande, bekymmer och beklagande.



Men alla får ju ett lyckligt slut till sist.









Men mitt livs dagbok, har inte tillräckligt många sidor,



för ett lyckligt slut.




Övriga genrer av Hemlig Agent
Läst 653 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent