Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappat & klart - Limerick


En gråskäggig tomte från nordpolen
blev åtalad i högsta domstolen
Han hade hörts prassla
och tissla och tassla
vid barnkammarns fönster i kvällssolen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1056 gånger
Publicerad 2006-12-03 16:40



Bookmark and Share


  ordterroristen
haha, skön och komisk limerick! Well done, again...
2006-12-07

  Bodil Sandberg
Ja vad skull han där å gööööööööööör.....stå där å prassla...å skrämma alla stackars ungar....men han är egentligen snäll vaaaaaaaaaaaaaa?????
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP