Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om kärlek

Ta min hand
Led mig dit jag aldrig varit
En upptäcksfärd
Bara du och jag
Men vem?

Allt jag vill är att bli älskad
av någon som jag kan
älska tillbaka

Se mig
Rör mig
Låt mig vara
Jag
Men vem?

Allt jag vill är att bli älskad
av någon som jag kan
älska tillbaka




Fri vers av Kakaan
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-12-03 20:44



Bookmark and Share


    Lindizz
underbart vacker dikt.
2007-02-02

    Vickin
Väldigt vackert skrivet, fint uttryckande om längtan efter kärlek. Bra!
2007-01-22

  Rock'nRollga
Mycket vackert!!
Tro mig, den dag då du gett upp hoppet för "alltid"
och när du tror att du inte har tid för mer kärleksbekymmer.
Då kommer han!
Prince Charming!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan