Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljungglöd under ögonlocken

Kring lägerelden sutto de sammanstrålade
Djupt omslutna av flamberande passion
~om man så vill~
Så som lätt händer
vid eldsflammors dans

Samtalet hade slocknat dem emellan
Förenat sig med eldsflugorna
~om man så vill~
Så som lätt händer
när känslor brinner

Smekningarna hade rätat ut alla ovissa tecken
Ristat sitt samtycke på rodnande hud
~om man så vill~
Så som lätt händer
då beröring bokstavligen leder till gemensam härdsmälta

Hennes partner dansade stötande passionerat
Urtidsjenka, sittande stönande
~om man så vill~
Så som lätt händer
när hon vill det som han vill

Hans moatjé red med knipmusklerna oknipta
Galopperande otömmat barbacka
~om man så vill~
Så som lätt händer
vid sanslätt ekipageritt

Ritten förflöt. Flöt ut. Flöt ihop.
Svettigt pulserande flöde
~om man så vill~
Så som lätt händer
när passionernas eld finner fäste i vått och torrt

Han gav henne sin lem att turnera sig runt
Tog emot varje muskelkramp. Varje sxtatisk själsutvidgning
~om man så vill~
Så som lätt händer
vid duoantänd Kärleksbrand

Hon dansade sitt skötes mest centrerade piruett
Isdans på eldbergets topp
~om man så vill~
Så som lätt händer
när Krambjörnen sprutar eld

Vid lägerelden lågo de sammansvetsat
Innebrända i varandras minnesbalk
~om man så vill~
Så som lätt händer
då Tillfälligt avbrott
drabbar sändningsmottagarna

Hand i hand då sömnen lägrat sig
All längtan bort har brunnit ut
för båda dessa Älskande eldssjälar
~om man så vill~

Drömskådaren siar
att
DE vill
igen och igen och igen
Ty de sovande gnistorna i deras ögon har fått ljungglöd under ögonlocken




Fri vers av E.B.A.S
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-12-03 22:23



Bookmark and Share


  hawkeye
Drömmande vackra rader min vän....
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S