Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext skriven tillsammans med Dan Kjellin Åter publicerad med anl. av framförandet vid Poetträffen i lördags


Hon tycker mycket om mig



hon tycker mycket om mej,
hon tycker mycket om mej,
hon tycker mycket om mej
jag tror
hon tycker mycket om mej

ja jag vandrar nerför gatan
och jag går med lätta steg
för idag har jag stämt möte
med en kvinna jag beundrar.
jag har sett henne i vimlet
bland allt folk på trottoaren
och hon tycker mycket om mej
det har jag sett i hennes ögon

hon tycker mycket...................

och jag skyggade med blicken
ja jag blev så smått förlägen
jag som aldrig brukar tveka
jag som är så oförvägen
hennes blick var fylld av löften
hennes läppar av förväntan
hon tycker mycket om mej
det har jag sett i hennes ögon.

hon tycker mycket...................

och idag så tog jag modet
till att ställa henne frågan
jag var tvingad av min oro
av den heta kärlekslågan
vi ska träffas där i parken
nere i skuggan under träden
och hon tycker mycket om mej
det har jag sett i hennes ögon.

hon tycker mycket................

och jag närmar mej vårt möte
jag är där vid utsatt tid.
ska hon hålla vad hon lovat
eller göra mej besviken
jag spanar neråt parken
och jag möter hennes blick
hon tycker mycket om mej
det kan jag se i hennes ögon.

hon tycker mycket om mej
hon tycker mycket om mej
hon tycker mycket om mej
jag vet
hon tycker mycket om mej




Fri vers av Anders P VIP
Läst 1119 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-12-04 10:06



Bookmark and Share


  Bissen
Vackert, önska att jag kunde höra den också...
2007-02-11

  Daniel_78 VIP
gillade denna massor, hörde den på poesiradion i veckan också
du har inte dina låtar ute på nätet?
2006-12-11

  ordterroristen
Snyggt, sorligt att jag inte var där. Lite nyfiken på hur ni kompade denna låt dock.. (?)
2006-12-07

  noname_realmind
Det var en riktigt härlig låt att lyssna till!
(De andra också :)

***applåder***
2006-12-06

  leopardia
jag hörde dig och du är bra, men jag fick skvallrat för mig att du var musiklärare, så fattas bara annat ;) tack för gunget i lördags iallafall.
2006-12-06

  Albert
har gått och nynnat på den ända sen i lördags
den var så himla fin!!!
Tack snälla!
kommer t o m ihåg melodin:
hon tycker om mig
hon tycker om mig... !
2006-12-06

  Roger VIP
Härligt gung och vacker, berörande text. Fick på videokameran så en stor del av den här är inspelad...
2006-12-04

  Annmargreta
Mycket fint.
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP