Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka skall man väl ta vara på. Det har jag hört. Funderar på att köpa en liten ask och lägga ner det i, sen kan jag ge det till dig när du inte mår bra? Eller, det var min julklapp från mamma. Har du hittat nån än?


Hallonbåtarnas guppande, du gör mig beroende

Hallonrödakinder
Får regnbågen att kännas plastig

Lycka.
Har man kännt det ordentligt på länge tror du?
Nu gör jag min grej.

~

Jag vill så blommor i din vänstra hand
Plantera stjärnor i din högra
Förklara för dig
Vad du betyder för mig
För,
\"allt var förbjudet\"
Innan, vinden blåste till
Och jag förstod vad du sa

För nu du

\"Sorry, jag kryssar förbi.\"







Fri vers av inspiration.
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-12-04 18:31



Bookmark and Share


  fröken
härligt mystisk!
2006-12-11

    Camillaa
Underbart.
/ C
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.