Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart fan tog feminismen vägen?

Hon målar ögonfransarna med marcara när hon är ensam.

Bara för att hon känner sig så vacker när de är långa.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-12-04 19:35



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh
underbart!

(och har du inte hört, feminismen är ju död!)
2006-12-04

    Camillaa
gripande..
/ C
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey