Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till kärlek

Ta mig till kärlek
är den första tanken som far genom ditt huvud
När du läggs ner på din mammas bröst
och sedan växer du upp
Din personlighet formas,
dina upplevelser färgar dig
Men när du ligger på din dödsbädd
är tanken som far genom ditt huvud densamma:
Ta mig till kärlek




Fri vers av Katariiina
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-04 21:47



Bookmark and Share


  Anders P H
Kan inte sägas ofta nog: att
det är våra upplevelser som
formar vår personlighet.
Alice Miller skulle ha
tyckt mycket om din dikt.
2007-04-16

  Maskros
Väldigt djup och vacker dikt, bravo
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina