Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokaos


Mitt inre är ett kaos
av censurerade känslor
som aldrig kommit till uttryck

Mitt huvud spänner
av alla tankar
på hur jag ska göra
för att släppa ut innehållet

Samma rädsla
samma förvirring
som i barndomen





Fri vers av eva m h
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 00:15



Bookmark and Share


  bluesatin
Åh, herregud vad jag känner igen mig i det du skriver om här. Va skönt att jag inte är ensam. Även om jag egentligen inte önskar någon att känna denna osäkerhetskänsla. TACK EVA! TACK ÅERIGEN!!! Kram min medvandrare...
2008-09-07

  Bjarne Nordbö
Dina ord berör mej djupt. Du sätter en känsla i mej i beröring. Gott så.
2007-06-25

  glittertindra
tänk så sant... talande... :)
2006-12-16

  Emilia Berg
Dina ord hjälper dig redan. Kram
2006-12-06

  Tosan VIP
Hänvisar till min dikt poesins medicin och håller med föregående skribenter
2006-12-05

  Marreb
Saknar ord...
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h