Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedd ur min alkoholiserade faders ögon


Att bli lämnad

Du våldtar min hjärna
tränger in i mig
in i det heligaste
in i mitt innersta

Vill inte
låt mig vara
släpp mig
jag skriker

Du hör inte
ljudet från min strupe
kvävs av nattens
alkoholdimma

vaknar oren
svart i mitt inre
med själen söndersliten
naken och blottad

Badande i mitt eget urin
försöker jag tvätta mig ren
men hör bara dina sista ord
jag lämnar dig nu




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 643 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-05 16:24



Bookmark and Share


    bittemi VIP
Oj vilken starkt berörande text!
2012-05-18

  Mow Dean VIP
Stark.
Tack för att du skriver.
2011-09-28

  Yvonne Vigstrand
Oj så vidrigt tragiskt och samtidigt så vackert och starkt.....mycket bra skrivet!
Varm kram från Yvonne
2006-12-07

    vajsa
Grymma ord men bra skrivet
2006-12-05

  Siv
Grymt! I ordets rätta bemärkelse. Lite väl mkt effektsökeri, men jag gillar det!
2006-12-05

    Elie
helt stum.
så vackert, så starkt.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad