Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att allt som inte skulle gå fel ändå bara gick fel.


Missförstånd



En känsla

av att visat för mycket

något som egentligen inte var på det sättet.



Jag fick dig

att tro

att känslor fanns där



Av mina handlingar

förstår jag dig

men verkligenheten är inte



den bild jag tydligt

gett dig

men min framtid ligger



inte i dina händer

utan i mitt egna djup

och längtan




Övriga genrer av cnne.
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-06 15:50



Bookmark and Share


  Pisces
fan va bra!
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.